Trusted Shop
  • MY CART

  • 0 ITEMS

  • EUR
X

MY CART PREVIEW

Cart is empty

Trusted

Excellent
4.77/5.00

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
ADVANCED SEARCH

Waarom Viennaconcerts.com?

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw interesse in Viennaconcerts.com. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om onze website in nog vele andere talen beschikbaar te stellen. Totdat we hiermee klaar zijn, geven we u graag wat basisinformatie over ons in uw taal (zie hieronder). We hopen dat u onze Engelse of Duitse website kunt gebruiken totdat we onze website in alle talen kunnen aanbieden. Gebruik eventueel de mogelijkheden van automatische vertaling. Van harte bedankt.

Waarom Viennaconcerts.com?

Viennaconcerts.com (Vienna-Opera.com) biedt een uitstekend overzicht, aanvullende informatie en tickets voor culturele evenementen in Wenen. Viennaconcerts.com is het EERSTE online-ticketbureau in Wenen voor alle Strauss- en Mozart-concerten, opera's en andere culturele evenementen op één plek. Lees hieronder waarom wij anders zijn:

1. Website: Uiterst overzichtelijk, gemakkelijk, snel, eenvoudig en veilig

Met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde webtechnologie, in het bijzonder als het gaat om veilig betalen, doen we er alles aan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor onze klanten. De website biedt een voortreffelijk en eenvoudig overzicht van alle culturele evenementen waardoor tickets met slechts twee à drie klikken kunnen worden geboekt zonder dat u zich hoeft te registreren. U vindt alle informatie die u nodig heeft, zoals locaties, concerthallen, adressen en interactieve stadskaarten.

2. Voortreffelijke service, ook elektronische tickets

Voor de meeste evenementen op onze website, heeft u slechts een elektronische bevestiging (e-ticket) nodig die we u per e-mail toesturen. Hierin vindt u bovendien alle benodigde informatie zodat u zich kunt ontspannen en concentreren op het evenement. Het e-ticket dient u uit te printen en aan de ingang te tonen. Soms hoeft u alleen het boekingsnummer te noteren. Dat is alles. Zelfs bij evenementen waarvoor een ticket moet worden toegezonden of afgehaald garanderen we een eenvoudige bezorging op uw huisadres, in het hotel, op kantoor of direct aan de avondkassa (afhalen). We vinden altijd wel een passende oplossing, zelfs als de tickets zoek zijn. We zijn de hele dag bereikbaar. Voor aanvang van de evenementen kunt u ons zelfs in de avonduren bereiken. Bij eventuele problemen zoeken we naar de best mogelijke oplossing.

3. Officiële partner, officiële tickets

Viennaconcerts.com is officiële contractpartner van alle orkesten, locaties en organisatoren van de evenementen die we op onze website aanbieden. Alle tickets en elektronische tickets zijn officieel. Zelfs als tickets zoekgeraakt zijn kunnen de organisator en/of Viennaconcerts.com de boeking traceren en nieuwe tickets uitgeven. Dit geldt ook voor tickets voor de Weense Staatsopera.

4. Ervaringen met honderdduizenden klanten wereldwijd

Honderdduizenden klanten hebben reeds gebruik gemaakt van onze diensten. We zijn het EERSTE online-ticketbureau in Wenen dat alle culturele en klassieke evenementen aanbiedt. We verwerken naast boekingen uit Oostenrijk dagelijks onlineboekingen van klanten die naar Wenen komen vanuit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië, Canada, Japan, Denemarken, Nederland, Duitsland, Rusland, België, Australië, Israël, China, Zweden, Finland, Noorwegen, Oost-Europa, Turkije, Griekenland, Zuid-Amerika, Azië enz.

5. Veilig betalen en privacybescherming

Het betaalsysteem is geautomatiseerd en veilig. Viennaconcerts werkt samen met de Oostenrijke betaalservices ‘Paylife’ en ‘Mpay24’ en past de nieuwste online-betaaltechnologie toe. We gaan echter nog een stap verder dan de gebruikelijke standaards. We zijn één van de weinige ticketbureaus die gebruik maken van ‘3D Payment Security’ zoals ‘Verified by VISA’ en ‘Mastercard Secure Code’. Alle persoonlijke, betaal- en bezorggegevens die nodig zijn voor de boeking worden uitsluitend voor dat doel gebruik en in geen geval doorgegeven aan derden. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld met de hoogste veiligheidsstandaards. (meer over veiligheid en privacy)

6. Uitstekende recensies en beoordelingen van klanten

Duizenden klanten hebben opTrustedshops.com, één van de betrouwbaarste recensie- en beoordelingssystemen ter wereld, uitstekende recensies gepost over onze dienstverlening, (lees de recensies van onze klanten)

7. Kantoor in centrum van Wenen, dichtbij alle locaties

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Wenen, aan de Neuer Markt 9/12A. Dat is niet ver van de Weense Staatsopera en andere concertlocaties. Dit is belangrijk als u uw tickets bij ons komt afhalen of als er problemen zijn. U vindt ons snel en eenvoudig, zonder waardevolle tijd te verliezen. (bekijk ons kantoor op de stadskaart)

8. Interactieve stadskaarten

We bieden automatische, interactieve stadskaarten voor alle concert- en operazalen en andere locaties. De kaarten zijn direct op de website beschikbaar en opgenomen in het e-ticket dat u van ons krijgt.

We beloven u een voortreffelijke service voor onlineboekingen en een zelfs nog betere klantenservice tot aan de laatste minuut voor de start van het evenement en zelfs nog daarna. We hopen dat u zult genieten van Wenen en de muziek.

Color Codes for Availability
i